Bell Schedules » Pep Rally Schedule

Pep Rally Schedule

Pep Rally Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
1st Bell 7:30 AM
1st Period 7:40 AM 8:21 AM 41 min
2nd Period 8:27 AM 9:08 AM 41 min
3rd Period 9:14 AM 9:55 AM 41 min
4th Period 10:01 AM 10:43 AM 42 min
5th Period 11:00 AM 12:24 PM 84 min
A Lunch 10:43 AM 11:13 AM 30 min
B Lunch 11:13 AM 11:43 AM 30 min
C Lunch 11:43 AM 12:13 PM 30 min
6th Period 12:19 PM 1:00 PM 41 min
7th Period 1:06 PM 2:50 PM 104 min
Release to Pep Rally 2:05 PM 2:15 PM 10 min
Pep Rally 2:15 PM 2:50 PM 35 min