Bell Schedules » Class Meeting Bell Schedule

Class Meeting Bell Schedule

Class Meeting Bell Schedule 2019-2020
Description / Section Start Time End Time Length
First Bell 7:30 AM
1st Period 7:40 AM 8:23 AM 43 min
2nd Period 8:29 AM 9:14 AM 45 min
Class Meeting 9:15 AM 10:00 AM 45 min
3rd Period 10:06 AM 10:51 AM 45 min
4th Period 10:57 AM 11:42 AM 45 min
5th Period 11:47 AM 1:12 PM 85 min
A Lunch 11:42 AM 12:12 PM 30 min
"A Lunch" Class 12:17 PM 1:12 PM 55 min
B Lunch 12:12 PM 12:42 PM 30 min
"B Lunch" Class 11:47 AM 12:12 PM 25 min
"B Lunch" Class 12:47 PM 1:12 PM 25 min
C Lunch 12:42 PM 1:12 PM 30 min
6th Period 1:18 PM 2:01 PM 43 min
7th Period 2:07 PM 2:50 PM 43 min